Безплатен софтуер за наблюдение и охрана

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
iSpy е безплатен софтуер, който осигурява охрана, наблюдение и услуга за известяване, като използва вашите камери и микрофони за улавяне и записване на движения и звуци. Всички записани файлове са компресирани във флаш видео или mp4 формат и са достъпни в Интернет или чрез вграденият в програмата уеб сървър. 

iSpy може да бъде настроен да работи на няколко компютъра едновременно. Можете да използвате вграденият уеб сървър или сайта на програмата, за да видите записаните файлове, да гледате изображенията от камерата в реално време или да контролирате и настройвате iSpy отдалечено. 


iSpy е безплатна програма, с отворен код така, че ако искате допълнителни функции или каквото и да било друго, можете да свалите кода и да я персонализирате според вашите нужди.

Изисквания: За да работи, iSpy изисква Microsoft .NET Framework, Windows media player 9 и VCM codecs (включени са в инсталатора). Лиценз: Безплатен (Open Source).

 
Официална страница 
 Изтегли: iSpy 5.9.2.0 x86 (34.01 MB)


Промени в iSpy 5.9.2.0
Bug fixes related to FFMPEG streams

Added a virtual device manager for switching streams on the virtual webcam live without needing to use application settings (supports multi-view)

Removed the grid view options from the view menu and added a new grid view manager control to the toolbar

Some UI tweaks

Rolled back the FFMPEG library update (some reported instability with the latest update)

Fixed an issue with storage management

Improved responsiveness of FTP and Save Frames on motion detect code.
 

Източник: Kaldata
Дата: 05.03.2014

Новини и полезна информация..

Powered By OpenCart
АЙСОФТ Компютърс © 2019