Microsoft показа екрани от Windows 8.1


Както се очакваше, Windows 8.1 идва с бутон Старт в режим десктоп

 

Microsoft публикува в блога си екранни снимки от Windows 8.1 и разкри някои подробности за системата. Както се очакваше, върнат е бутонът Старт в режим десктоп, който обаче не притежава същите функции както в предишните версии на Windows, а е ограничен само до преход към екрана Старт.

Windows 8.1, известна още с кодовото име Windows Blue, идва с вграден браузър Internet Explorer 11, подобрена поддръжка на облачното хранилище SkyDrive и възможност за избор на начален екран при стартиране на компютъра.

 

Windows 8.1 прави по-удобна работата с няколко приложения едновременно
 
Системата ще позволява търсене в няколко източника – локални твърди дискове, файлове в SkyDrive и в интернет чрез Bing. Заложени са нови възможности за взаимодействие с резултатите от търсене и подобрения при работа с няколко приложения.
 
Потребителите на Windows 8.1 ще могат по-ефективно да персонализират екрана Старт и да организират работата с „плочките”, вкл. свободно да променят размерите им и да ги обединяват за групова работа.
 
Публична бета версия на Windows 8.1 излиза на 26 юни. По-рано Microsoft съобщи, че ще доставя обновлението безплатно на всички легални потребители на Windows 8.
 
Източник: TechNews
Дата: 31.05.2013

Новини и полезна информация..

Powered By OpenCart
АЙСОФТ Компютърс © 2019